8-uurs Vergaderarrangement - Vergaderlocatie in het centrum van Dordrecht

Bij dit 8 uurs vergaderarrangement in Dordrecht is inbegrepen:

  •   Gebruik audiovisuele middelen
  •   Koffie, thee en ijswater op de zaal gedurende 2 dagdelen
  •   Lunch

Prijs: 35 p.p. op basis van minimaal 8 personen

De prijzen zijn exclusief zaalhuur voor 2 dagdelen:

  • Herenkamer € 235,-
  • Vergaderruimte € 510,-
  • Conferentieruimte € 950.-
  • Creation Room € 275,-
  • Directiekamer € 600,-
  • Innovation room € 300,-

Prijzen voor overige catering zijn op aanvraag.

De prijs van dit Vergaderarrangement in Dordrecht is geldig tot en met 31 december 2021.

Dagbijeenkomst in een voormalig bankgebouw in Dordrecht

Op een unieke locatie, in het hart van het historische centrum van Dordrecht, is in een prachtig monumentaal pand deze vergaderlocatie gevestigd. Een inspirerende vergader- en trainingslocatie die bestaat uit diverse ruimtes, allen met een geheel eigen uitstraling. Alle historische elementen van deze unieke locatie zijn met veel zorg in ere hersteld en zijn gecombineerd met zeer eigentijdse industriële details. Uiteraard zijn alle vergaderruimtes voorzien van de meest moderne audiovisuele middelen.

Unieke zalen met eigen karakters

  Met veel zorg zijn alle historische elementen van dit voormalige bankgebouw in ere hersteld. Deze zijn gecombineerd met eigentijdse details. Enkele eyecatchers zijn de kluis, het kleurrijke glas in lood, prachtige lambrisering en de sfeervolle stadstuin. Uiteraard zijn alle vergaderzalen voorzien van moderne audiovisuele apparatuur. 

  Herenkamer: De Herenkamer is een sfeervolle ruimte die uitermate geschikt is voor informele bijeenkomsten. De ruimte is geschikt voor ongeveer 8 personen. 

  Lunchruimte: De lunchruimte is een multifunctionele ruimte die geschikt is voor lunches en borrels maar ook zeer geschikt is als informele vergaderruimte. De eye-catcher is de oude kluis. De ruimte is geschikt voor 20 tot 70 personen. 

  Conferentieruimte: Deze prachtige ruime zaal heeft een eigentijds karakter en is volledig geschikt gemaakt om uw conferentie of vergadering succesvol te laten verlopen. De zaal bevat moderne geluids-, en presentatieapparatuur. De ruimte is geschikt voor 40 tot 200 personen. 

  Vergaderruimte: Rustieke, stijlvolle vergaderruimte, voorzien van moderne presentatie apparatuur. Perfect geschikt voor boardroommeetings en managementteam vergaderingen. De ruimte is geschikt voor 10 tot 16 personen.

  Creation room: Prachtige zolder ruimte met carre vergaderopstelling voor 4-6 personen en lounge hoek. Deze zolderruimte is zeer sfeervol en geschikt voor informele bijeenkomsten. De ruimte heeft een flipover, bloc notes, schrijfmateriaal en een LCD tv. De ruimte is geschikt voor ongeveer 15 personen.

  Directiekamer: Deze sfeervolle voormalige bankdirecteurskamer is voorzien van monumentale houten lambriseringen en glas-in-lood details. De op de eerste verdieping gelegen ruimte laat veel natuurlijk licht binnen en heeft een bijzonder mooi uitzicht. Eye-catcher is de vergadertafel die gemaakt is van twee vliegtuigvleugels. In de zaal is een LCD scherm aanwezig dat kan worden aangesloten op een laptop. De ruimte is geschikt voor ongeveer 25 personen.

  Innovation room: Deze prachtige zolderruime zaal heeft een stoer en eigentijds karakter en is volledig geschikt gemaakt om uw vergadering succesvol te laten verlopen. De zaal bevat moderne geluids-, en presentatie-apparatuur, flipover, bloc notes, schrijfmateriaal. De ruimte is geschikt voor ongeveer 20 personen.
  Alle zalen zijn uitgerust met moderne AV- en presentatieapparatuur, laptop, flipovers, WiFi, schrijfgerei en blocnotes. 

Ook de innerlijke mens verzorgen we goed - geef uw cateringwensen door

  Een vergadering is pas compleet als ook de innerlijkse mens goed verzorgd wordt. Goede koffie en een lekkere lunch mogen niet ontbreken. In samenwerking met Fles & Mes Catering heeft het Meeting House diverse vergaderarrangementen samengesteld. Naast diverse vergaderarrangementen, is het ook mogelijk om geheel op maat uw cateringswensen in te vullen.

Bereikbaarheid van deze vergaderlocatie in Dordrecht

De vergaderlocatie is centraal geleden in het historische centrum van Dordrecht. Op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station Dordrecht en in de nabijheid van diverse parkeergarages. Met deze garages zijnprijsafspraken zodat u tegen een gereduceerd tarief kunt parkeren.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • wifi

Onze partner

Algemeen

Op een unieke locatie, in het hart van het historische centrum van Dordrecht, is in een prachtig Rijksmonument gevestigd. Het is een inspirerende vergaderlocatie die bestaat uit diverse vergaderruimtes elk met een geheel eigen uitstraling.

Faciliteiten

Al naar gelang de aard van de bijeenkomst of vergadering en uw doelstelling voor de dag, kunt u bij ons kiezen voor verschillende inspirerende vergaderruimtes die alle comfort bieden. Alle ruimtes hebben een geheel eigen uitstraling en bieden rust en privacy. Uiteraard zijn de zalen voorzien van de meest moderne audiovisuele apparatuur.

Ligging

Wij zijn centraal gelegen in het historische centrum van Dordrecht. We liggen op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station Dordrecht en in de nabijheid van diverse parkeergarages. Met deze garages hebben wij prijsafspraken zodat u tegen een gereduceerd tarief kunt parkeren.

Historisch Rijksmonument

Het pand is gebouwd in de stijl van het eclecticisme en is van grote monumentale waarde. Het rijksmonument is gedurende 2012 volledig gerenoveerd. Oude details en elementen zijn bewaard gebleven of in ere hersteld. Op veel plaatsen is de oorspronkelijke houten detaillering te zien en is het glas in lood behouden gebleven in de diverse vergaderruimtes.